Categories
ethics, politics and economy of care objects of care and care practices older people participatory & collaborative design of care infrastructures personal autonomy press releases

RTVE | Moments – Gent gran

19 set. 2012: El programa Moments parla de la gent gran i del seu paper en la nostra societat.
El psicòleg Josep Lluís Conde ens explica com vivim el pas a la vellesa, el tracte que cal donar a la gent gran i les aportacions que aquest col·lectiu pot fer a la societat. D’altra banda, Miguel Tomás, jubilat del taxi, explica com s’ha integrat al moviment dels Iaoflautas i com aquest fet li ha donat sentit a la seva vida. També, Albina Francitorra, que ja ha fet 100 anys, ens parla com viu la vellesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *